Nu när vi är i full gång med andra halvlek 2018 vill jag passa på att hälsa min efterträdare Marcus Sundkvist välkommen i bolaget och ger ordet till honom.

Marcus

 

Jag fick för första gången upp ögonen för Girovent under början av året, då jag fick förmånen att besöka bolagets produktionslokaler i Segeltorp. Sedan dess har jag alltmer insett att Girovent är ett anrikt företag som under lång tid byggt upp den kvalitetsproduktion som vi ser idag. Under snart 30 år har bolaget kontinuerligt gjort sina kunder nöjda genom att hålla strikt på leveranstider samt leverera högkvalitetskanaler. Att Girovent fortfarande, efter snart tre decennier, är en ledande leverantör av kanaler i Storstockholm är ett kvitto på att nöjda kunder också är återkommande kunder.

Med detta i åtanke är det med stor entusiasm jag ser fram emot att få axla rollen som VD i bolaget efter det att Bruno Sefbom (fr o m Januari 2019) valt att lämna rollen som VD för att istället fokusera på sin roll som delägare och styrelseledamot i bolaget. Jag kommer nu närmast från Tisenhultsgruppen AB där jag arbetat som VD för bland annat Inomec AB. Det är min fasta övertygelse att min erfarenhet från byggsektorn, min bakgrund inom försäljning ihop med det kontaktnät jag byggt upp över åren kommer komma väl till pass i arbetet för Girovent, och jag ser fram emot att tillsammans mer Er driva bolaget framåt samt fortsätta leverera marknadens bästa kanalsystem till våra kunder.

Med vänlig hälsning,

Marcus Sundkvist

Giroventilation AB
Tel. 0733-869555